Karlsson på taket & snööstorm..

Har jobbat på Marieberg idag och som alltid så trivdes jag som fisken i vattnet ;) hehe.. Underbart roligt hade vi.. Efter lunch och sagoboksläsning kollade vi på Karlsson på taket.. ;)

Senare blev det snökaos så vi höll oss inne på eftermiddagen.. Jag hade disken och soporna efter mellanmålet. Sophuset ligger en bit ifrån så jag lånade ett par stövlar och sprang ut.. Jag fick inte ner fötterna eftersom jag hade raggsockar och soppåsarna var bara papper i vissa så de blåste iväg, så där sprang jag och jagade soppåsar med bara papper i gummistövlar som jag inte ens fick ner foten i ;p haha.. Måste sett rätt roligt ut ;) Givande & trevlig dag iallafall ;)

Bokningen ringde direkt på eftermiddagen och kollade om jobb imorgon och det hade jag inte eftersom hon skulle komma tillbaks där imorgon så imorrn ska jag vara i förskoleklass inne i staan ;) Ska bli skit roligt och jag blev såå jäkla glad när hon frågade ;) hehe.. Just på sådana ställe jag vill vara ju ;) Och på de stället ska jag även vara på fredag också så det blir ju perfekt =) =)

Kommer även tillbaks en stund på Marieberg på fredag också!! :) hihi!!;) Trevlig vecka med andra ord ;) Imorrn ska jag se om Elin har tid att träffa mig efter jobbet och hennes möte.. Om det är snöstorm är det dock inte roligt alls :/ Får hoppas på det bästa med andra ord, för det var grymt länge sedan jag fick se henne ;)

När jag sedan kom hem efter tre tiden så var det värsta stormen.. Det låg vägkoner över hela vägen så man kom inte in på en parkering.. Så jag fick ut och flytta på dom och höll på att blåsa bort, innan jag kunde parkera ;p

Väl inne, så har jag suttit mestadels i telefonen hela kvällen. Inte hunnit med någonting som vanligt tycker jag..:/ Min kära sambo kom ut på varma mackor & thé till mig iallafall ;) Du är allt bra sööt du hjärtat ;)

Nehe nu ska jag faktiskt mysa lite med min kära sambo till en film innan det blir läggdags för jag är helt grymt trött :p ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu