Veckans slut..

Söndagkväll och veckan börjar lida mot sitt slut.. Vi har minst sagt haft en härlig helg som till en början var helt oplanerad som senare visade sig att det blev fullt upp :)

Kvällen igår var minst sagt mycket trevlig :) Blev lite stressigt på slutet innan vi kom iväg men de gick det med.. Intog lite cider blandat med jäger & redbull hemma hos Niklas & Camilla.. Var en massa folk där, mest sådana man inte kände men det var väldans trevligt.. Fick skjuts in till stan av snälla Deas, däremot gick det ju i 190 typ ;p hehe!!

Väl inne i stan gick vi faktiskt till piraten (ja, jag vet). Billig dricka plus att några andra vänner också skulle dit ;p Träffade till slut Axa och vi dansade & hade roligt medans de andra satt mest och drack.. Jim fick slängpussar också ;) Mer än vad jag fick igår ;p Champagne beställdes in då en av gänget fyller 25 på måndag!! Vi fick ju in en massa is som vi var tvungna att leka med ;p haha! Det var roligt ;)


Taxi hem & Axa sov sedan hemma hos oss inatt eftersom hon inte kunde komma hem till Holmsjö mitt i natten.. Idag har man varit allmänt seg.. Åkte in till stan för att släppa av henne där i förmiddags efter en god frukost. Skulle kolla till lägenheten. Städad? Jo, visst in my ass!! Fan vad sur man blir alltså.. Varför säga att man har städat den om man inte gjort ett piss. Hur dum får man va...

Sambon gjorde världens godaste mat idag!! ♥ Sådant vill jag ha mer av! En god gryta med kotletter, svamp, paprika och nypotatis i.. Helt gudagod var den!! Tack my love..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu