Så vad har hänt sen sist..

Vi kom dock tyvärr aldrig iväg... Så vi var hemma vid halv två igen på onsdagsnatten. En massa strul hela tiden tyvärr :( Det gick inte som planerat och det verkade inte heller som att det var meningen att vi skulle åka iväg..

I torsdag var jag & J uppe i skolan. Föreläsning & grupparbete vilket gick smidigt och lätt när man har kanon bra studiekompisar!!

J fick sin första uppgift & därmed drunknade i all information! Men det blir nog lättare efter denna veckan när han har kommit in i det lite! :) Mys på kvällen med varmt skumbad & tyvärr en massa nödvändiga samtal som jag tillslut blev galen över. Tur att man har en fin sambo som försökte lugna ner en! ♥

Igår så blev det jobb några få timmar på en väldigt trevlig förskola i Lyckeby som jag ska tillbaks till på tisdag! Lugnt & skönt på en fredag med mysiga barn & trevlig personal!

Hade sedan mysfredag hemma hos Camilla med lite cider & popcorn.. Killarna hade nämligen grabbkväll hemma hos oss! Det blev en runda in till stan men ingen av oss gillar PM allt för mycket så det blev en tidig hemgång med mat på vägen hem!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nemän what?? Kom ni aldrig iväg, du som så gärna ville åka någonstans! Vad hände egentligen? Vi flög med norweigan i somras och det funkade faktiskt jätte bra, men för er verkar det ha strulat? Vad trist att ni inte fick semester!

2010-09-19 @ 09:32:06
URL: http://johannala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu