Mitt årshoroskop.

Skytten 23/11-21/12

Sex/relation
Stjärnorna talar om att sensualiteten och romantiken flödar detta året och du som är singel har störst chans att finna din kärlekspartner i tvillingarnas eller lejonets tecken. Under senare delen av året kan du
också sannolikt se fram emot en kärleksresa någonstans i världen. Du och din vän fördjupar era känslor för varandra genom att njuta av sköna upplevelser både hemma och på resande fot.

Hälsa/träning

Jupiters influenser gör dig rastlös och reslysten. Du är lekfull och ägnar dig åt spel och sport av alla slag, kanske även långt bort i främmande land. Att flitigt unna dig sköna och avslappnande behandlingar ökar ditt fysiska välmående och skänker ett inre lugn. Du strävar nu efter självförverkligande men bör se upp med att gå till överdrift.

Karriär/pengar
Jupiters influenser gör dig till en obotlig optimist och du ställer siktet högt när det gäller att ta dig framåt inom jobb och karriär. Du är en skicklig förhandlare och nu får du uppleva att andra lyssnar på och tar intryck av dina ord. Med lite tur och skicklighet finns goda chanser att avancera inom ditt arbete. Ibland har du förmåga att ta alltför stora risker och förhastade beslut men i slutändan går det ändå bra för dig ekonomiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu