Ett seminarie till

avklarat.. Känns skönt! Dock när det äntligen blev måndag, längtar man helt plötsligt till slutet i veckan...?! Vad hände? Fasen också..

Shoppat upp mina pengar på kläder & ljus på ikea samt lite uppläggningsfat ;) Vad gör man inte om man inte handlat på länge liksom?:p

Denna veckan är det mycket som händer & sker vill jag lova. Inte minst i skolan, en uppgift ska vara klar till onsdag kl.12 inför torsdag och sedan torsdag kl.12 inför fredag. Torsdag blir det grupparbete inför seminariet. Efter detta blir det grupparbete inför fredagens rollspel.. Sedan ska den enskilda uppgiften till detta seminariet vara inne senast fredag och till sist så ska planen för examensarbetet vara färdigt samt en power-point presentation vara mailad senast fredag..? Ja, vad roligt det känns det här... Tur att man har koll på vad som ska göras iallafall ;) haha!

Nehe, undra om man ska ta och bränna lite kalorier idag också?? Tar så mycket tid att åka till stan så jag funderar starkt på att bränna lite i Nättraby istället..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu