Tävlingar på Aspö

När vi kommit till Aspö vid 8 tiden imorse så fick vi en karta över Aspö och ett kuvert med en ledtråd.. Spännande tänkte vi! ;) Vi körde i fyra olika bilar.. Detta var riktigt roligt, vi körde runt som galningar och frågade folk som inte trodde vi var kloka ;p haha.. Först säger vi att vi ska till Kastellet men när vi har varit där en runda så vänder vi och säger: Nej, nu ska vi hit! :p haha..

Vi skulle iallafall till skjutbanan visade det sig.. Där vi tävlade i två olika lag.. Hästskokastning, blåsrörsskjutning och luftgevär.. Jag vann i luftgevär, där jag sköt 96 poäng av 100 och rektorn fick 92 ;) Stolt som attan..
Åkte till nästa hemliga destination med ledtråd två. Då gick det lite lättare eftersom vi hade fått en liten hint om att strecken var någon kustlinje som vi skulle hitta. Så jag läste kartan och vi körde rätt direkt! :) Då hamnade vi på ett museum.. Otroligt mysigt och fint var detta.. Där hittade vi på en massa saker och sedan lagade rektorn lunch till oss..





Vi fortsatte med tävling och sedan lite prat om den nya läroplanen för att sedan avsluta dagen med lite genomgång av en ny grej på datorn. Där vi lägger in om semester och så vidare..

En mycket bra dag som blev mycket avslappnat och väldigt roligt.. Vårt lag vann ju dock tillslut iallafall! ;) Imorgon är det jobbdag igen & sedan avgår flyttlasset till lilla lägenheten..

Just nu så längtar jag efter lite värme...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu