Rödvin en söndag

Det blev lite rödvin till den goda grillningen ;) Det blev dock ingen vinst på bingolotto denna veckan heller ;/ Men vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat & jätte god äppelpaj till efterrätt. Tack så mycket för en trevlig kväll! ♥

Imorgon startar ännu en ny vecka.. Ska bli spännande att se vad den kommande veckan har att erbjuda.. Nu blir det filmmys för att avsluta denna veckan. Hoppas att ni alla har ett fint avslut på denna helg.. Puss & kram.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Självklart! :) Här är grundreceptet men vi la till lite grejer och tog bort lite annat. Ex. bytte vi sojamjölken mot vanlig mjölk, la till linfrön och använde endast osaltade/orostade nötter. Viktigt är att välja ett jordnötssmör som bara innehåller jordnötter och inte socker eller någon slags olja. :) Lycka till!



1½ dl fiberhavregryn

1½ dl proteinpulver choklad

1½ msk kakao

50 g jordnötssmör

½ lätt sojamjölk

20 g saltade jordnötter till granering.



Såhär gör du:



Böanda ihop fiberhavregryn, proteinpulvet och kakao. Tillsätt jordnötssmöret till torrvarorna och blanda ingredienserna väl. Använd med fördel en hushållsassistent med degkrok. Tillsätt slutligen sojamjölken och knåda till en jämn massa. Forma massan till en rektangel, ca 1½ cm hög, på en bit bakplåtspapper. Hacka jordnötterna, och stör dem över den uttryckta massan och tyck ner dem lite lätt så att dom fastnar. Ställ in bakplåtspappret med barsmassan på ett plant underlag i kylen i åtminstone i två timmar, men med fördel ännu längre. Skär i fyra avlånga bitar. Förvara i kylen tills de ska ätas.

2011-09-05 @ 06:49:34
URL: http://camiiiilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu