Inte okej...

När vikarien till köket kom imorse så upptäckte vi att hela matsalen stod i en enda klump mitt på golvet.. Vem ska ställa iordning hela matsalen när vi ska äta frukost och lunch där idag??
 
När vi går in i köket så står deras personalbord och alla stolar mitt i tillagningsköket..?!?! Vem ska fixa detta hade de tänkt?
 
Hon frågar mig vad det är hon ska göra?! Ingen lapp eller ingenting till henne om vad hon ska göra?! Vi började med att lyfta bordet och stolarna. När sedan R kom dit och specialpedagogen så började dom ställa iordning matsalen medan jag höll på för fullt med att vara ensam med alla barn och fixa frukost och svara i telefon och springa till micron i matsalen för att tina mackor som inte ens var inkopplad och skriva schema när föräldrar ringer och försöka visa de nya förskoleklass barnen runt och fråga hur de andra barnen haft det i sommar och hjälpa ett par med ett spel och trösta en annan som gråter och som klämt foten. Det var lite kaosartat kan man säga ;p Men det funkade bra ;o) Det slutade iallafall med att barnen fick äta frukost 40 minuter senare än vad de brukade göra, dessutom i olika omgångar.. Men det gick ju bra det också :p haha..
 
När vi sedan ska äta lunch får vi veta av vikarien att kökspersonalen inte tömt karantinerna (stavning?!) med vatten innan sommarlovet så i dessa växer det mögel.? Detta är absolut inte OK! Så chefen kom ner och tittade också och det var minst sagt äckligt.. Usch!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu