Julfirande, snöbollskrig, korvgrillning, uppesittarkväll och bio..

I lördags hade vi snöbollskrig och korvgrillning hemma hos Erdin/Olander..
En väldigt trevlig men blöt dag! :)
 
I söndags så jobbade vi i vanlig ordning tänkte jag skriva men vi brukar ju faktiskt inte jobba på söndagar! ;p Sedan åkte vi och handlade och fixade de sista.
Hem och fixa till sig innan vi firade lilljulafton hemma hos morbror! ♥
Kvällen avslutades hemma hos Sandra & Stoffe där vi hade uppesittarkväll tillsammans.. Det har ju faktiskt blivit lite av tradtion att ha det innan julafton hos någon utav oss! :) 
 
Julafton kom och gick också väldigt fort.. Vid lunchtid parkerade vi oss hemma hos svärmor och åt lite god julmat och en hel massa julgodis.. Vi körde inom Skillinge en runda för att lämna av lite paket, blev kvar där en liten stund innan vi begav oss hemåt och igår så var det röjning som gällde..

Fy, vad här såg ut.. Värsta bombnedslaget.. haha. Julklappsinslagning, ombyte av kläder, tvätt överallt, plåtar och tallrikar med rester av julgodis och julbak.. Ja, ni skulle sett :p Sen slängde vi på en film och mös ner oss i soffan helt slut efter allt julfirande!!
 
Idag blev det operation övervåning.. Har tagit in fönstrena från bilen och jag loovar att dom var minsann inte lätta..;p
Men med lite våld så gick det ju ganska bra ;) Haha.. Balkongdörren är nu också på plats där uppe och det blir nog riktigt bra skulle jag tro! ;o) Pluggade en liten liten runda idag också.. Bättre än inget iallafall ;)
 
Ikväll åkte Tesse & jag in på bio och äntligen såg Twilight filmen som vi har pratat om länge att vi skulle se.. Den var faktiskt bra och sevärd!
 
Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin jul tillsammans med nära och kära! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu