En underbart härlig dag..

Igår var vi på crossbanan en runda och sedan kom morbror och Marita också upp en runda. Det blev en väldigt dag tillsammans där uppe i solen.. :)
 
Körde hem och duschade lite snabbt för att åka vidare hem till Pär och barnen en runda. Vidare till kalas för att fira Inez och Matti.. Det bjöds på grillat kött, potatis sallad med soltorkade tomater och potatisgratäng med tzatsiki och bea sås.. Sjukt gott. Två olika tårtor och en skål med godis så med andra ord kändes det som att man kunde rulla ut till bilen sedan.. haha!
 
Idag har varit en sjukt härlig dag och verkligen varmt ute. Ljusblå himmel och inte moln så långt ögat kan nå.. Förmiddagen la J hallgolvet och jag fixade och plockade en massa och gick och åt lite jordgubbar ;o) Vi blev bortbjudna en åker bort på grillad korv på pinne i solen.. Så mysigt och gott. J tvättade crossen och jag rensade i bland jordgubbsplantorna och då kom C och N på besök.. :) Vi fixade fika och satte oss på altanen och gottade oss med kladdkaka, glass och vattenmelon.. Söndagslyx på hög nivå.
 
När dem hade åkt så fortsatte vi med att klippa gräsmattan, rensade och sedan fortsatte vi med vår väg och fyllde igen alla gropar så att vi kan få hit ett lass till med grus.. Kålpudding lagades och till det blev det vitlökbaguett och en kall öl. En bra avslutning på denna vecka tycker jag..
 
Nu blir det mys i soffan tillsammans med fina för han ska åka bort imorgon och jobba.. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu